Vrienden van JWZ

Geplaatst op 10-08-2021  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

 

Beste ouders,

 

Al geruime tijd zeilt uw zoon/dochter met veel plezier bij Jeugd Wedstrijd Zeilen. Een stichting, die jeugdzeilers meeneemt in de wereld van het wedstrijdzeilen, waar iedereen zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met veel plezier kan zeilen.

Vanuit JWZ proberen wij het zeilen zo laagdrempelig mogelijk houden, daarom houden wij het inschrijfgeld voor de combi en de trainingen zo laag mogelijk. Hierdoor is er geen financiële ruimte voor extra activiteiten tijdens een combi, clinics, trainingskampen, etc. Ook moeten wij blijven investeren in de kennis en kunde de trainers.

Om die reden willen wij vragen of u JWZ een handje zou willen helpen, dit kan doormiddel van een tweetal opties:

  • Vrienden van JWZ

      Wij willen de Vrienden van JWZ nieuw leven inblazen. Voor een bedrag van minimaal € 50 per jaar bent u al een vriend en krijgt u een virtueel tegeltje op onze website!

  • Sponsoring

Heeft u een eigen bedrijf dan is het ook zeker mogelijk om JWZ vanuit uw bedrijf te sponsoren.

U kunt dan denken aan:

  • Het plaatsen van uw logo op onze site voor een minimaal bedrag van € 150,- per jaar.
  • De mogelijkheid om bv een groter evenement als de combi te sponsoren, dit kan vanaf een bedrag van € 750.  U kunt dan denken aan het plaatsen van beachflags/vlaggen, stickers met reclame op de boten etc.
  • Sponsoring van kleding voor de zeilers en trainers.
  • Wanneer u zelf suggesties heeft horen wij dat natuurlijk graag.

Interesse? Maak een afspraak met ons en dan bespreken wij uw wensen!

 

Met de extra gelden kunnen wij de kwaliteit en continuïteit van de trainingen waarborgen. En uiteraard de inschrijfkosten zo laag mogelijk houden. Zo kunnen wij blijven investeren in de opleidingen van trainers en het onderhoud aan het materieel. Ook willen wij samen met de verenigingen meer investeren in de nieuwe jeugd om deze kennis te laten maken met wedstrijdzeilen.

 

Maar ook uw eigen zoon/dochter staat centraal; kennismaken met andere zeilklassen, e-clinics, workshops en de befaamde Zomer-/Herfstkampen, staan hoog op onze wensenlijst.

Bent u enthousiast geworden? Steunt u ook “De Vrienden van JWZ” of sponsort u vanuit uw bedrijf? Laat het ons dan voor 1 juni a.s. weten.

Mocht u nog vragen of ideeën hebben bel of mail gerust naar ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl of 06 30 96 93 45.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Jeugd Wedstrijdzeilen

Jeroen, Jan Rein, Jelmer, Bent, Koen, Myrna en Miranda