Serieuze strijd op Combi in zomers Heeg

Geplaatst op 12-06-2023  -  Categorie: Algemeen

Wat een start van het seizoen! De weergoden van WS Heeg hadden mooi weer besteld, beweerden ze, en zo hadden we tijdens de Combi in Heeg een lekkere zomerse temperatuur, een mooi windje plus eindelijk weer eens zoveel deelnemers dat er een echte competitie op het water was. 

img-4145

En natuurlijk was ons aller Luwe Stroosma weer present om alle taferelen met zijn fototoestel vast te leggen. Dat begon meteen met een prachtige groepsfoto met allemaal stralende gezichten. En al die gezichten bleven glunderen tot het eind van de dag. Een enkeling zat er op het eind van de dag wel door na al die hitte en strijd, maar toen ze na de finish de waterijsjesboot langs zagen komen vlogen de duimen in de lucht en de vermoeidheid werd weggeglimlacht. En iedereen had zijn zeurzak thuisgelaten!

We hadden uiteindelijk 50 zeilers op het water in 43 boten, waaronder zeven Flitsen. Bij Heeg glunderden ze van dat aantal, de zeilers straalden van dat aantal en JWZ was in z’n nopjes. Het was het dubbele van wat we afgelopen seizoen beleefden bij de Combi.

img-4070

Het belooft wat voor de Combi op Schildmeer. We verzoeken iedereen wel vóór komende maandag in te schrijven, want dan worden de prijzen besteld. Er was nu één klasse waarvoor we een beker tekortkwamen en dat is sneu. Voorkom dat je zelf diegene bent die zonder beker naar huis moet!

Uitslag Combi Heeg 11 jun

Foto's Combi