Ontdek de Zeilsterren van morgen en train met ze mee voor 1 dag!

Geplaatst op 29-10-2023  -  Categorie: Trainingen

Ontdek de Zeilsterren van morgen en train met ze mee voor 1 dag!

Lijkt het jou leuk om samen te trainen en te leren van de beste optimist zeilers in Nederland, dit kan! Zondag 5 november traint het NTT (Nationaal Trainings Team) en JTT (Jeugd Trainings Team) in Sneek. Zij hebben jullie uitgenodigd om zondag met deze gepassioneerde jeugdzeilers mee te trainen.

Wat staat je te wachten?

Op zondag 5 november nodigen we jullie uit om deel te nemen aan een exclusieve trainingsdag met enkele van de meest getalenteerde zeilers in Nederland. Tijdens deze unieke ervaring, die je nooit zult vergeten. De dag zal beginnen om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur afgelopen zijn.

dsc-0123

 

Waar?

Starteiland Sneek

 

Belangrijke informatie:

  • Deelname is €25,00;
  • Deelnemers moeten hun eigen zeilkleding en uitrusting meebrengen;
  • Deze kans is beschikbaar voor jeugdzeilers met minimaal ervaring in de regionale combi’s of andere aantoonbare zeilervaring;
  • Registratie sluit op donderdag 2 november.

Mis deze unieke kans niet om een dag in de schoenen van de Nederlandse topzeilers te staan en je zeildromen waar te maken. Dit is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die je zeilvaardigheden naar een hoger niveau zal tillen. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op het water voor een dag vol avontuur en inspiratie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Tot ziens op het water!

Inschrijven

⛵ Met zeilgroeten, Bestuur Jeugd Wedstrijdzeilen Noord