Nieuwsbrief planning najaar

Geplaatst op 21-07-2020  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

 

Beste zeilers en zeilouders,

 

De zomervakantie is in volle gang en wij zijn druk bezig met de planning van het najaar.

Helaas hangt deze nog van een hoop onzekerheden aan elkaar. Graag zouden wij u willen vragen om deze nieuwsbrief goed door te lezen en zo snel mogelijk in te schrijven (trainingen in aug voor 1 aug en de overige activiteiten graag voor 15 aug).

In de bijlage treft u twee bijlagen:

- overzicht trainingen en wedstrijden 

- Flyer zondag competitie

In de agenda op de site vindt u alle data van activiteiten. https://www.jeugdwedstrijdzeilen.nl/activiteiten

Natuurlijk geldt dat wanneer de evenementen niet door kunnen gaan er geen kosten in rekening worden gebracht.

 

Najaarscompetitie op het binnenwater

Voor de (beginnende) wedstrijdzeiler willen wij zowel in Friesland als Groningen/Beltewiede een drietal zondagen organiseren waarin wedstrijden gevaren worden om ook de beginnende zeiler met het wedstrijdzeilen in aanraking te laten komen.

Deze wedstrijden zijn bedoeld voor alle zeilers die nog niet mee doen met de landelijke wedstrijden op het grote water. 

Zie voor verder informatie de site en de bijgevoegde flyer.

In de mailing stond een foutje, de zondagwedstrijden op de Belterwiede en Drachten zijn niet de 12 maar 13 september. De wedstrijd op 20 september is niet op het Burgermermeer maar op It Djippe gat te Burgum.

 

 

United 4/ONK

Op dit moment kan je je nog niet inschrijven voor de U4. Wanneer wij meer weten laten we het aan jullie weten. Graag willen wij wel dat jullie je alvast aanmelden voor de coaching van JWZ zodat wij snel kunnen schakelen als nodig is.

Wanneer je wilt kamperen tijdens de U4 op Workum zult u moeten reserveren bij It Soal.

Wanneer u wilt kamperen in Medemblik tijdens de U4, ONK en trainingen willen wij dat graag deze week weten!!!(ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl). Er zijn namelijk maar een zeer beperkt aantal plaatsen dan kunnen wij dat alvast vast laten leggen. (bij geen wedstrijd zitten er ook geen kosten aan vast).

 

SKON wedstrijden (Splash).

De klasse organisatie voor de Splash (SKON) organiseert van het najaar een tweetal wedstrijden. Eén in het weekend van 12 & 13 september. Deze stond gepland in Alkmaar. De wedstrijd gaat helaas op die locatie niet door. Ze zijn op dit moment op zoek naar een andere locatie (waarschijnlijk niet in het noorden). Zodra we hier definitieve informatie over hebben laten we het u weten.

De Vaarwelkom op 3 & 4 oktober zal wel doorgaan in Grou, de invulling van het avondprogramma is hierin nog niet helemaal bekend.

 

Programma optimisten (gevorderde)

Het programma is wat gewijzigd. De OBK gaan wij vanuit Jeugdwedstrijdzeilen niet doen. Wij willen dat weekend gaan trainen op Medemblik samen met andere groepen. (ook hierbij geldt wil je blijven kamperen mail dat deze week even aan ons door).

Het zou nog kunnen dat de wedstrijd op de Braassem van 10 & 11 oktober een week wordt vervroegd.

 

Herfstkamp

We zijn op dit moment aan het kijken wat voor een invulling wij aan het herfstkamp kunnen geven gezien de Corona richtlijnen die er zijn. Op de site kan je alvast aangeven of er interesse is voor het herfstkamp zodat wij wel alvast weten met hoeveel zeilers wij ongeveer rekening kunnen houden.

 

Mochten er vragen zijn kunt u ons mailen op ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur Jeugd Wedstrijdzeilen.