Nieuwsbrief maart

Geplaatst op 06-03-2022  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

Beste Zeilers en Zeilouders,

Het nieuwe zeilseizoen gaat komende week van start. Wij gaan er dit jaar een mooi seizoen van maken met veel vaarplezier en hopelijk mooie wedstrijden.

Wij hopen in 2022 weer veel zeilers bij de combi te zien. In de bijlagen treffen jullie de flyer van de combi met hierin de data voor dit jaar. Wij willen jullie vragen om deze onder jullie vrienden en vriendinnen op de zeilvereniging te verspreiden. Want hoe meer zeilers op de Combi hoe leuker.

 

Planning

In de bijlage tref je ook de planning van trainingen en wedstrijden van zowel de Optimisten, Splashes en Lasers. Alle activiteiten staan vanaf komende zondag ook op de kalender op onze website, waar men zich ook kan aanmelden.

Om de trainers meer duidelijkheid te geven en alles logistiek te regelen, vragen wij jullie om je minimaal twee weken van tevoren aan te melden.

Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, daarna zullen wij kosten de kosten in rekening moeten brengen.

 

Nieuwe bestuursleden

afb-bestuurslid-gezochtZoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben kunnen lezen, hebben wij binnen het bestuur afscheid genomen van Jeroen en Koen. Hiermee is het bestuur aardig uitgedund en zijn we op zoek naar nieuwe mensen die het bestuur komen versterken. Heb je nog wat tijd over en vind je het leuk om het Jeugd Wedstrijdzeilen in het noorden naar een hoger level te tillen, stuur ons dan een mailtje (ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl).

 

Tarieven:

De kosten voor de Combi weekenden zijn gelijk gebleven € 40,- per weekend.

De tarieven voor de trainingen en coaching hebben wij helaas moeten verhogen naar € 32,50 per dag. De reden hiervoor is dat de kosten zijn gestegen. We hebben te maken met hoger opgeleide trainers en oplopende brandstofkosten. Daarnaast zijn de groepen kleiner. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Op dit moment ligt het minimale aantal zeilers op 6 zeilers. Wanneer er minder opgaven is zullen wij met de groepoverleggen of we de training door laten gaan en de prijs zullen verhogen naar € 35,-

 

JWZ Kar

JWZ heeft een aanhangwagen waarin we de boeien voor de combi’s bewaren en de tafels en banken. Wij zoeken een locatie om de kar veilig te kunnen stallen, met daarbij vervoer naar de combi’s. Het is de mogelijkheid dat we een verdieping in de kar maken zodat er een optimist in vervoerd kan worden.

Wij horen het graag wanneer iemand zich hiervoor beschikbaar zou willen stellen.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat graag via ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Jeugd Wedstrijd Zeilen.