Najaarstrainingen

Geplaatst op 18-10-2021  -  Categorie: Algemeen

 

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

Beste zeilers en zeilouders,

 

Het zeilseizoen is bijna op zijn einde.

Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om een herfstkamp te organiseren, we willen echter het jaar nog wel zeilend afsluiten.

 

Najaarstrainingen

We willen dit najaar ( als het weer het toe laat) nog een viertal zondagen gaan trainen. Deze training zijn voor zowel de beginnende zeiler als de gevorderde.

Vond jij de combi nu ook erg leuk, meldt je dan snel aan zodat je weer lekker met je zeilvrienden kunt zeilen en je nog meer kan leren.

Krijg je ook al zin om mee te doen, geef je dan snel op via de site.

 

De trainingen zullen op de volgende momenten en locaties plaatsvinden.

 24 oktober op het Schildmeer

 31 oktober in Heeg

  7 november in Sneek

14 november in Paterswolde

 

Warme kleding

Aangezien de temperaturen steeds verder naar beneden gaan is het wel belangrijk dat je goed aangekleed bent. Voor de optimisten is een droogpak handig met daaronder verschillende lagen kleden. Belangrijk is wel om zeker te weten dat het pak waterdicht is.

Een ander alternatief is een dik wetsuit met daaronder thermokleding en spraytop eroverheen. 

Een muts is een must. Een die goed over de oren gaat en geen water opneemt. Er zijn ook neopreen bivakmutsen te verkrijgen.

Voor aan de voeten zijn er naast schoentje ook neopreen sokken welke in de schoenen gedragen kunnen worden. Sommige kinderen doen er ook plasticzakjes om. 

Handschoenen zijn ook verplicht. Je hebt speciale handschoenen voor op het water, maar ook de (gevoerde) werkhandschoenen werken goed.

Zie hier voor meer informatie over de kleding.

 

Wij hopen jullie allemaal op de zondagen te zien.

 

Groetjes,

 

van het bestuur van JWZ