JWZ trainingen in maart

Geplaatst op 26-02-2021  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

Beste Zeilers en Zeilouders,

Het voorjaar doet weer zijn intrede, de temperatuur loopt weer op, om die rede willen wij vanaf 6 maart weer het water weer op, wij hopen dat jullie er ook weer zin in hebben.

De bedoeling is dat we in maart alle weekenden gaan trainen op Heeg.   (6,7,13,14,20,21,27 en 28 maart). 

Voor wie:

De trainingen zijn voor alle zeilers.

Aanmelden:

Aanmelden kan via de agenda op de site. Wij willen jullie vragen om je voor deze maand alvast zoveel mogelijk voor aankomende maandag aan te melden.

Je kan je per trainingsdag inschrijven. Aangezien de training alleen door kunnen gaan bij voldoende aanmeldingen willen wij jullie vragen, wanneer jullie maar een dag in het weekend willen zeilen om je dan zoveel mogelijk voor de zondag aan te melden.

Aangezien het nog vroeg in het jaar is, het weer gekke dingen kan doen en we geen binnen accomodatie hebben is de kans groter dat wij bij mildere omstandigheden als anders moeten besluiten dat de training niet door kan gaan. (dit kan voor de hele groep maar ook op individueel niveau).

Corona maatregelen

Gezien de Covid-19 en de richtlijnen die er  zijn, gelden er ook voor ons allen wat spelregels. Deze hebben wij beschreven in het coronaprotocol welke uiterlijk vanaf woensdag op de site te lezen is.

De hoofdzaken zijn:

  • houdt je aan de landelijke richtlijnen (1,5 mtr afstand, bij de geringste klachten blijf je thuis)
  • Ouders brengen de kinderen tot aan de parkeerplaats helpen de boot afladen en zover klaarmaken de rest doen de kinderen (met hulp van trainers en corona ouder)
  • De kinderen rijden de boot achter het club gebouw waar ze hem verder optuigen (met hulp van trainers en corona ouder).

Het programma na maart:

In april staan er een aantal wedstrijden gepland. Of deze door zullen gaan is nog erg onzeker. Wij verwachten hier op korte termijn meer informatie over te krijgen. Wanneer we hier meer over weten zullen we het programma voor april aanpassen en jullie hierover informeren.

Mochten er vragen zijn laat het ons gerust een weten (ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl)

Met vriendelijke groet,

Bestuur Jeugd Wedstrijd Zeilen