JWZ Nieuwsbrief

Geplaatst op 25-03-2024  -  Categorie: Algemeen

Hallo allemaal, 

Het heeft even geduurd voor we de data van de Combi’s rond hadden. En nog is de lijst niet compleet want ergens in september komt er nog een Combi in Sneek.Het gaat dit jaar om in totaal 7 Combi’s, zes eendaagse Combi’s en een tweedaagse Combi, namelijk de allerlaatste.

Er zijn twee bijzondere Combi’s, namelijk de eerste en de tweede, bij Drachten/De Veenhoop en bij Delfzijl. De Combi bij Drachten-De Veenhoop is alleen voor Groen, dus beginnende zeilers. We gaan daar een speciale dag van maken. Meer informatie volgt nog.

De tweede bij Delfzijl is op de Eems-Dollard en is dus voor de meer ervaren zeilers. Deze Combi is de week voorafgaand aan Delfsail. Ook hierover volgt nog informatie.

Dit zijn de data: 

- 2   juni Combi Groen de Veenhoop

- 9   juni Combi Delfzijl optimist A/B, Splash en laser

- 28 juni Combi Heeg

- 23 juni Combi Belterwiede

- 7   juli Combi Paterswolde

- 21-22 september – slot-Combi Grou

- ergens in september Combi Sneek

opti-4

 

 

Gezochtafb-bestuurslid-gezocht

Nu nog iets voor de zeilouders. We hebben dit jaar een nieuw bestuurslid kunnen begroeten. De plek van devertrokken Myrna Lastdrager is ingenomen door Max Harder. Wie Combi Groen heeft gevaren afgelopen jaar, kent hem al. Hij assisteerde trainster Anne-Meike bij Groen.

 

 

Aan het eind van dit jaar nemen drie bestuursleden onherroepelijk afscheid en voor hen zoeken we nog vervangers. Twee van de huidige bestuursleden, Jelmer Zittema en Bent Nielsen, wilden er een jaar geleden al mee stoppen; Jelmer heeft het te druk en Bent woont onderhand in Amsterdam. Voorzitter Bouke Nielsen stapt ook op, hij heeft van tevoren aangegeven de functie niet langer dan twee jaar te willen vervullen.

we-need-you

 

We zijn dus op zoek naar bestuursleden. Veel ouders willen best projectmatig iets doen, zo horen we vaak, maar een club als de onze heeft eerst bestuurders nodig en daarna pas vrijwilligers. Het gaat om structuur.

Wie voelt ervoor om plaats te nemen in het bestuur van JWZ? Het vraagt wat extra uren, maar dat is vermoedelijk niet eens zo veel meer dan wat van een vrijwilliger bij een project wordt verlangd.

 

 

 

Hartelijke en sportieve zeilgroeten,

Bestuur Jeugdwedstrijdzeilen Noord