JWZ corona update

Geplaatst op 22-04-2020  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

JWZ Corona update

coronavirus-4942077-960-720

Zoals jullie gisteren in de toespraak van onze minister president hebben kunnen horen blijven voorlopig een aantal maatregelen van kracht en worden andere maatregelen verspoepeld.

Dit laatste biedt voor de zeilers wel weer wat mogelijkheden en als bestuur zijn we druk bezig om te kijken hoe en wat de mogelijkheden zijn om het een en ander te regelen.

Sailing@home clinic

Dit bleek afgelopen weekend een succes. We willen dit voor aankomende zondag weer gaan organiseren. Vanaf donderdagavond is hierover informatie in de agenda op de site te vinden en kan er daar weer aangemeld worden. De link om deel te nemen is dan ook in de agenda te vinden.

Trainingen

We zijn druk bezig om te kijken naar de mogelijkheden om toch weer trainingen te kunnen gaan geven.

Hiervoor moet wel het een en ander kort gesloten worden met verenigingen en zullen we duidelijke richtlijnen op moeten stellen. Aankomende vrijdag zal waarschijnlijk het watersportverbond ook met richtlijnen komen.

Wij zullen jullie hier zo spoedig mogelijk over berichten.

Onze vraag aan jullie is, of jullie je zodra de planning  bekend word,  je ook zo snel mogelijk aanmeldt zodat we weten over welke aantallen zeilers we het hebben zodat wij hier ook de organisatie op aan kunnen passen.

Voor de zeilers die dit nog niet hebben gedaan alvast de oproep, haal in de vakantie je boot alvast uit de stalling, maak hem goed schoon en loop hem alvast langs of alles nog in orde is.

Deze week volgt hier meer informatie over.

Zomertrainingen

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om ook in de zomer trainingen te geven. Zodra we hier meer over weten of we willen input van jullie dan zullen we van ons laten horen.

Combi's

Helaas hebben wij moeten besluiten dat wij dit jaar geen combi's gaan varen. Wij willen dan ook de verenigingen waar we dit jaar de combi's zouden houden willen vragen of we volgend jaar mogen komen.

Als alternatief op de combi willen we wel kijken of we in het najaar nog 1 weekend van wedstrijden kunnen organiseren. Op dit moment denken wij hiervoor aan het weekend van 12 en 13 september. Zet deze datum alvast in uw agenda.

EK Splash

Helaas is het EK SPlash in de zomervakantie ook afgelast. Er was nog even sprake dat deze verschoven zou worden naar oktober, maar dit is niet het geval.

Wij hopen dat iedereen gezond is en blijft en dat we conform alle maatregelen toch nog een paar mooie trainingen op het water kunnen organiseren.

Met vriendelijke groet

Bestuur Jeugd Wedstrijd Zeilen.