Herfstkamp

Geplaatst op 20-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste zeilers en zeilouders,

Herfstkamp

We zijn voornemens om in de herfstvakantie, in samenwerking met KWS een herfstkamp te organiseren van zondag 16 oktober eind van de middag tot woensdag 19 oktober eind van de middag. Graag willen wij een inventarisatie maken van wie hieraan deel zou willen nemen zodat we kunnen kijken of er voldoende animo is.

Het zeilkamp zal in het teken staan van wedstrijdzeilen voor zowel de beginnende zeiler als de ervaren wedstrijd zeiler. Daarnaast is er natuurlijk tijd voor leuke spelletjes en staat alles in het teken van gezelligheid en om de saamhorigheid te vergroten. Wij hopen er net als andere jaren mooi dagen van te maken.

De kosten zullen ongeveer € 225,- bedragen.

Heb je zin om mee te doen geef je dan deze week op. Dit kan via  de site

Voor vragen kan je altijd mailen naar info@jeugdwedstrijdzeilen of bellen naar Miranda van der Hout 06 309 69 345.

dsc-1243

Kleintje Schild

Op 8 & 9 oktober organiseert Zeilvereniging Schildmeer Kleintjeschild. Kleintje Schild is een wedstrijd die voor iedereen (van beginnende tot gevorderde zeiler) toegankelijk is. Ze zouden het erg leuk vinden wanneer er veel jeugd aanwezig is.

Heb je zin om in oktober nog een wedstrijdje te varen geef je dan snel op. Informatie en inschrijving is te vinden op de site van Zeilvereniging Schildmeer

Met vriendelijke groet,

Bestuur Jeugdwedstrijd Zeilen