Combi Groen

Geplaatst op 11-05-2022  -  Categorie: Algemeen

logo-jeugdwedstrijdzeilen-nieuw

Beste beginnende (wedstrijd)zeiler,

 

Heb je al leren zeilen of ben je hiermee bezig en smaakt dit naar meer? Dan is het nu tijd om je op te geven voor de Combi Groen! In het weekend van 28 & 29 mei wordt dit evenement georganiseerd voor de jonge en beginnende wedstrijdzeiler.

De Combi Groen is een laagdrempelig evenement dat in het teken staat van leren wedstrijdzeilen. Om hieraan mee te kunnen doen, hoef je nog niet helemaal zelfstandig te kunnen varen. Er zijn een groot aantal enthousiaste instructeurs die de kinderen begeleiden op de wal en op het water. Om zo van wedstrijdzeilen een leuke, leerzame en veilige ervaring te maken.

opti-2

 

 

groene

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag zullen we beginnen met een uitleg hoe alles in zijn werk gaat en hoe het spelletje van wedstrijdzeilen nou werkt. Hierna gaan we onder begeleiding van onze ervaren instructeurs lekker het water op en enkele wedstrijdjes varen. De startprocedure wordt erg overzichtelijk gehouden en de wedstrijdbaan eenvoudig. Op zondag zal een soortgelijk programma zijn. Er wordt afgesloten met een prijsuitreiking. 

Draait dit weekend dan alleen om zeilen? Nee, ook om het zeilen heen worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de zeilers, broertjes of zusjes en ook voor de ouders. Ook is er voor ouders de mogelijkheid om de wedstrijden van dichtbij te kunnen volgen. Ook wordt er voor de ouders op zaterdag een presentatie gegeven over wat Jeugdwedstrijdzeilen Noord nou doet, wat de combi is en hoe leuk dit kan zijn. 

Lijkt jou wedstrijdzeilen nou ook heel erg leuk of wil je zelfs de nieuwe Marit Bouwmeester of Pieter Jan Postma worden? Geef je dan snel op voor de Combi Groen op 28 & 29 mei! Het weekend vindt plaats in Paterswolde bij de zeilvereniging VWDTP. Heb je nou geen eigen boot en kan je hierdoor niet meedoen? Geen probleem! Er is de mogelijk om een boot te gebruiken van de club, let wel op dit aantal is beperkt.

combi-burgum

Meer informatie kunt u vinden op de site 

Opgeven kan via de site Mocht je vragen hebben mail deze dan naar ofni.[antispam].@jeugdwedstrijdzeilen.nl

Wij kijken er naar uit om samen met jullie een fantastisch weekend te hebben bij de Combi Groen!

 

Bestuur Jeugd Wedstrijd Zeilen

Myrna, Bent, Jelmer, Jan Rein en Miranda