Vrienden

Bouma Trainingen
BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Elke werkgever is verplicht om één of meerdere bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Dit zijn gewone werknemers die in kritieke situaties deskundig en adequaat kunnen optreden. Bouma Trainingen verzorgt de BHV trainingen en opleidingen daarom zeer praktijk gericht en in company.
Thalen Peugeot
Als officiële Peugeot-vestiging hebben we fantastische aanbiedingen op het gebied van nieuwe Peugeot-producten en service.Wij zijn er trots op de beste Peugeot-deals aan te bieden op het gebied van topkwaliteit producten en service. Bekijk de fantastische aanbiedingen op onze site .
Autobedrijf M. Ebbinge
Peizermade
Beks Assurantiën 
Beks Assurantiën en RegioBank in Ten Boer staat klaar voor al uw financiële zaken. Van verzekeringen, hypotheken, beleggingen, bankzaken, financieringen tot belastingaangifte.
Cryo Store Joure
Sinds 1999 helpt Cryo Store bedrijven en instellingen met het verzorgen van temperatuur gecontroleerde opslag en distributie. Met behulp van onze innovatieve dienstverlening komt uw product in optimale conditie aan op de plaats van bestemming. Nagenoeg overal ter wereld
TNG applications
Al bijna 20 jaar maakt TNG applications toonaangevende software voor de dierenartspraktijk. De software van TNG applications is zeer modern, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, intuïtief en ook nog betaalbaar!
Varskip Yachtcharter
Een zeilvakantie op een oer-Hollands schip.Onze platbodemschepen zijn voor hun specifieke vaargebied uitgerust met de nodige navigatieapparatuur en voorzien van een dieselmotor.
Sadler Bootwerk
Ships carpenters and furniture makers
Allround Watersport Meerwijck
Allround Watersport is dé watersport speciaalzaak van Groningen en is gelegen aan het Zuidlaardermeer. Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet. Dat is waar Allround Watersport voor staat!  
Metaware
Metaware combineert de kennis van bedrijfsprocessen met de mogelijkheden van de huidige webtechnologie. Dit levert een breed spectrum aan oplossingen voor diverse branches. Of het nu gaat om risicomanagement, certificering, documentuitwisseling, verbetermanagement of workflow-toepassingen. Onze software producten zijn direct inzetbaar, in 60 seconden ...
Management Facilities Group
Het gaat goed met MF Shipping Group. Daar zijn wij trots op. In de zakelijk-maritieme dienstverlening zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde internationale partij. Door de kwaliteit die we leveren en vooral door de persoonlijke manier waarop we onze dienstverlening vormgeven