Vrienden van Jeugdwedstrijdzeilen

De Vrienden van Jeugdwedstrijdzeilen

De Vrienden van Jeugdwedstrijdzeilen zijn dit jaar hele grote vrienden van ons geworden. Want die hele grote groep van bedrijven betaalt leuke dingen voor ons.

Wat er gebeurt? We gaan de Combi uitbreiden met wat gezellige activiteiten. Zo komt er in principe bij elke Combi een springkussen (als daar tenminste ruimte voor is) of wat anders. En we gaan proberen op de wal leuke dingen te doen. De Combi is een feest, of beter: de Combi is een zeilfeest. En al dat leuke gezellige wat er straks extra is wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van Jeugdwedstrijdzeilen.

Betere Vrienden kun je dus niet hebben! En als je nog eens wat wilt kopen, kijk dan eerst even of je het bij onze Vrienden kunt kopen. Want zo ga je met je Vrienden om!

Wil je ook onze vriend worden neem dan contact op met Sascha Bouma sascha@jeugdwedstrijdzeilen.nl

Kraan tandheelkunde

Wij volgen de ontwikkelingen in de tandheelkunde op de voet, daarom mag U bij ons rekenen op de modernste behandeltechnieken. Dankzij toepassingen van beproefde vernieuwingen zijn wij U van dienst met mondzorg van een zeer hoog niveau.
www.tandartskraan.nl

Marin Ship Management

Marin Ship Management wordt in het tankersegment gezien als één van de toonaangevende scheepvaartondernemingen. De tankers varen voor de top 10 oliemaatschappijen. Dat is niet zomaar. We onderscheiden ons vooral door onze uitstekende vetting resultaten.
www.mfshippinggroup.com

Allround Watersport Meerwijck

Allround Watersport is dé watersport speciaalzaak van Groningen en is gelegen aan het Zuidlaardermeer. Gemoedelijk, comfortabel, veilig, kindvriendelijk en compleet. Dat is waar Allround Watersport voor staat!
www.allroundwatersport.nl

TNG applications

Al bijna 20 jaar maakt TNG applications toonaangevende software voor de dierenartspraktijk. De software van TNG applications is zeer modern, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, intuïtief en ook nog betaalbaar!
www.tng-applications.nl
info@tng-applications.nl

Hot Item

Onze doelstelling is het blijvend verbeteren van de prestaties van bedrijven en overheden. Dit realiseren we door middel van performance improvement-projecten op het snijvlak van business en IT.
www.hotitem.nl

Cryo Store

Specialist in het opslaan, verpakken en versturen van temperatuurkritische producten uit vooral de biotechnologie, medische en voedsel & waren sector. Zendingen van -150° of +25°, van 2 liter tot 500 liter, Cryo Store heeft de expertise.
www.cryostore.com
info@cryostore.com

Metaware

Metaware ontwikkelt productiviteitstools, zoals een digitaal handboek, voor oa Bol.com, KvK, HG International. Een van de producten is Proware.
www.metaware.nl

Varskip Yachtcharter

Een zeilvakantie op een oer-Hollands schip.
www.varskip.com

Jachtwerf Heeg

Jachtwerf Heeg, bekend van de Randmeer en de G2 daysailers, is sinds 2013 de trotse bouwer van de Splash en de Flash. Kom eens langs voor een kennismaking.
www.jachtwerf-heeg.nl

Betag

Keurige gebruikte auto’s van alle merken voor aantrekkelijke prijzen!
www.betag.nl

Thalen Peugeot uit Beilen

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe of gebruikte Peugeot? Breng dan eens een bezoek aan automobielbedrijf Thalen in Beilen.
www.thalen.peugeot.nl

Autobedrijf Ebbinge

Autobedrijf Ebbinge, Groningerweg 57, 9321TB Peizermade. Tel: 050 – 525 77 45

OWL Juridisch Advies

“Wijs, doelgericht & vasthoudend”
OWL adviseert en ondersteunt bedrijven, instellingen en particulieren in:
– arbeidsrechtelijke aangelegenheden
– ambtenaarrechtelijke en bestuursrechtelijke aangelegenheden
– veranderingstrajecten met een juridisch personeelstechnische achtergrond
Bezoek adres: Boersterweg 5, 9791 HA Ten Boer
Postbus: Postbus 1, 9790 AA Ten Boer
Tel: 050 – 302 35 66       Email: info@owl-advies.nl

Boon en Pijlman

Grondreiniging en Bouwstoffen
Adres: Bedrijvenpark Twente 350, 7602 KL Almelo
Postbus: Postbus 616, 7600 AP Almelo
Tel: 0546 – 57 79 19
www.boonenpijlman.nl

Bouma Trainingen

Bouma Trainingen verzorgt de trainingen en opleidingen voor de bedrijfshulpverlener (BHV). Ook worden opleidingen voor gebruik Kleine Blusmiddelen, Eerstehulp, Reanimatie en gebruik AED verzorgd. Zeer praktijkgericht en in-company. Daarnaast verzorgen wij uw gehele BHV organisatie, met ontruimingsplannen, bedrijfsnoodplannen en de RI&E.
www.boumatrainingen.nl

Tuincentrum Roden

Westeresch 7, 9301 ZW Roden
Tel: 050 – 501 11 88
www.tuincentrumroden.nl

Ottenhome Heeg

Bootverhuur vanuit een gezellige jachthaven
Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdekt u onze bootverhuur vanuit onze moderne jachthaven in Heeg. Met 208 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen wij graag de basis voor uw vakantie op en aan het water. Onze jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.
www.ottenhomeheeg.nl

Hacom Assen

Hacom Assen het adres voor al uw sportprijzen en accessoires. Wij staan garant voor kwaliteit en kwantiteit.
U kunt ons vinden aan de Winkler Prinsstraat 2b in Assen.
http://www.hacomassen.nl

BootsmaDesign

BootsmaDesign begeleidt organisaties en merken die hun identiteit ontwikkelen of herontdekken. De identiteitstrajecten lopen van merkontwikkeling, positionering en internal branding tot en met het creëren van een ‘merkwereld’. BootsmaDesign heeft een jarenlange ervaring met identiteitsontwikkeling in uiteenlopende bedrijfstakken en richt zich op het creëren van een sterk merk door design.
http://www.bootsmadesign.nl