Bandol

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bandol

17 februari @ 10:00 - 22 februari @ 17:00

Trainingsweek Bandol

Inschrijving Bandol

Deelnemers

 

Tijdens de voorjaarsvakantie 2019 organiseert Jeugdwedstrijdzeilen van zondag 17 februari tot en met vrijdag 22 februari een trainingsweek in Bandol (Frankrijk) op de Middellandse zee.

In deze week leren de kinderen in de Middellandse zee op de golven te varen.

Locatie:

We staan in de Haven van Bandol. De bootjes staan daar op het strand. Mensen met campers kunnen op de parkeerplaats staan, hier staat ook onze tent.

Caravans zijn daar helaas niet toe gestaan.

Voor de mensen die geen camper hebben, hebben wij goede ervaringen met het appartementen complex Le Bosquet. Dit ligt op een korte afstand van de trainingslocatie.

Het programma bestaat uit:

  • Zaterdag / Zondag aankomst Bandol
  • Zondag, boten zeilklaar maken en eventueel in de middag al even zeilen

(afhankelijk van de trainers en aanwezigen)

  • Zondag 16.00 uur opening in de tent bij de haven
  • Maandag t/m donderdag 10:00 t/m 16:30 zeilen

In principe woensdag middag vrij, maar dit kan o.a. vanwege weersomstandigheden wijzigen.

  • Vrijdag 10:00 t/m 15:30 zeilen

Rond 17:00 afsluiting

De organisatie:

Jeugdwedstrijdzeilen organiseert deze week in grote lijnen. We zullen het echter gezamenlijk tot een groot succes moeten maken.

Dit houdt in dat ouders bij tour beurt tussen de middag voor een warme hap zorgen, dat we  met tour beurt Beachmaster zijn.

In de haven zal er vanuit Jeugdwedstrijdzeilen een grote partytent worden opgezet waarin de ouders overdag kunnen verblijven, waar de gezamenlijke momenten zijn en waar we ’s avonds met elkaar een leuke avond kunnen houden.

Over het algemeen gaan we die week één keer met zijn allen gezamenlijk uit eten. Belangrijk hierin is alles kan en alles mag, voel je dus zeker niet verplicht.

De reis:

De afstand tussen Groningen en Bandol is 1425 km. Je maakt hierin gebruik van de tolwegen in Frankrijk. De kosten voor een personenauto zijn ongeveer € 80,- enkele reis. Naar gelang het vervoersmiddel (camper, caravan of trailer) zal de prijs variëren

Met elkaar zullen we kijken dat we alle boten en ribs kunnen vervoeren. Ook kan er natuurlijk gekeken worden of personen met elkaar mee kunnen rijden.

Voor wie:

Deze trainingsweek is bedoeld voor de zeilers die al wat meer ervaring hebben en al eerder op het grote water hebben gezeild. Deze week is niet geschikt voor optimist C zeilers en beginnende Splash en Laser zeilers. Bij vragen of twijfel hierover kan er altijd met de trainers overlegd worden.

 De kosten:

De kosten bedragen ongeveer € 295,- per zeiler. Dit betreft alleen de kosten van de trainingen en de kosten van de trainers, het is exclusief reis- en verblijfskosten. De definitieve prijs kan pas worden opgemaakt wanneer we definitief weten hoeveel zeilers, trainers en rubberboten er mee gaan.

De Opgave:

De opgave kan via het opgave formulier  via de link op deze pagina.

Nog vragen:

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen Miranda van der Hout 06 309 69 345

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
17 februari @ 10:00
Einde:
22 februari @ 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

JWZ
Telefoon:
0630969345
E-mail:
jeugdwedstrijdzeilen@gmail.com

Locatie

Bandol, Frankrijk
Bandol, Frankrijk + Google Maps