Combi finale 2019

Inschrijven voor begeleiding bij de finale

Deelnemers

Wij kijken terug op 4 mooie weekenden, waarin sportief gezeild is en een aantal zeilers hun grenzen hebben verlegd. Wij hopen dat jullie het als zeilers en ouders ook leuk hebben gevonden.

In het najaar gaan wij de combi’s evalueren, daarbij nemen wij ook de wijzigingen mee die landelijk bepaald zijn. Wij zullen jullie daar later natuurlijk over informeren. Graag ontvangen wij van jullie ook punten die wij voor de evaluatie mee kunnen nemen.  Je kunt deze mailen naar jeugdwedstrijdzeilen@gmail.com.

Als afsluiting van de combi’s vindt er op 15 september een landelijk combifinale plaats, waar de beste zeilers vanuit de verschillende combi regio’s uit het hele land aanwezig zullen zijn.

Op zaterdag 14 september zal er voor de optimisten een clinic georganiseerd worden. Dit gebeurt vanuit de Optimisten Club Nederland. Vanuit JWZ zal hierbij geen begeleiding aanwezig zijn

Op de site www.combifinale.nl vindt je alle informatie. Op deze site kan je je ook opgeven voor de combifinale.

Voor de begeleiding tijdens de finale kan je je opgeven via de site van jeugdwedstrijdzeilen.

Dan is er nog de vraag wie mag er mee doen!!!

In ieder geval mogen de eerste 10 zeilers uit het eindklassement van de Optimist Groen, Optimist Benjamin (na 2008 geboren), Splash A, Splash B en Laser 4.7 meedoen. Bij de Optimist Junior (alle optimisten die voor 2008 zijn geboren) mogen de eerste 16 meedoen.

Wanneer je wel graag mee wilt doen, maar net buiten de eerste 10 of 16 valt dan kan je je alsnog aanmelden. Vaak komen namelijk niet alle geplaatste zeilers en ontstaat er ruimte. Op dinsdag 10 september wordt er gekeken of er nog ruimte is. (De praktijk leert van wel).

Tijdens de finale is er voor de Splash een splitsing van Splash A en Splash B zeilers. Tijdens de Combi Noord hebben wij vanwege het geringe aantal Splash zeilers die splitsing weg gelaten. Voor aanmelding van de finale kan je je gewoon inschrijven in de groep waar je eigenlijk onder valt. Bij twijfel kan je altijd even overleggen met ons.